web design software

SOM INFORMÁTICA

Reciclem informàtica

Reciclatge d'equips informàtics. Segons la llei, a Europa s'ha de reciclar, com a mínim, el 65% dels equips informàtics.
NOSALTRES RECICLEM, I TU RECICLES?
NOSALTRES SOM ECOLÒGICS I TU?

VULL CONTAMINAR EL MEDI AMBIENT.

Sóc mala persona i no es dona la gana reciclar.


NO VULL
"Aconseguir que es redueixi el consum NO VULL reeducar a l'usuari, que ara mateix amb prou feines es resisteix davant determinades polítiques de màrqueting".

NO VULL reciclar els teus deixalles informàtics

  1. NO VULL Reduir el consum d'aparells electrònics.- cada vegada es consumeixen més aparells i se substitueixen amb major celeritat per un altre nou. reduir el consum és una mesura preventiva, que intenta disminuir el nombre de tones de deixalles a reciclar.
  2. NO VULL Reutilitzar el producte.- Donar el mateix és una de les possibilitat ONG especialitzades, sempre han d'assegurar el seu correcte funcionament.
  3. NO VULL Reciclar. Quan el producte ja no funciona i no hi ha possibilitat de ser utilitzat per algú proper, s'ha d'optar pel reciclatge.

Aixo m'agrada, els residus informàtics creixen de manera accelerada i el 90% d'ells acaba en un abocador, per la qual cosa no és necessari millorar el seu reciclatge i adoptar mesures preventives.

YO VULL CONTAMINAR

Amb el temps agreujarà també els efectes de l'escalfament global.

Es tracta d'un problema ambiental que creix dia a dia, però només es recicla una desena part. No obstant això, l'actual tecnologia permet reciclar i reutilitzar el 90% d'aquests residus.

La toxicitat d'elements com aquest, el plom o el mercuri és responsable de problemes respiratoris i cancerígens, així com de deficiències en el sistema respiratori. De no adoptar les mesures adequades,

El compte enrere a començat

El final està molt a prop

VULL DEIXAR DE CONTAMINAR

Mitjançant el nostre servei et garantim que la teva empresa es troba realitzant aquesta gestió respectant escrupulosament la legislació vigent internet flagyl online. 

COMPARTEIX SI ES BON RECICLADOR!

Direcció

C/Selva 37
Barcelona

Contacte

Email: info@som-informatica.org
Tel: +902 87 62 18
Contacte