bootstrap builder

SOM INFORMÁTICA

Reciclem informàtica

Reciclatge d'equips informàtics. Segons la llei, a Europa s'ha de reciclar, com a mínim, el 65% dels equips informàtics.
NOSALTRES RECICLEM, I TU RECICLES?
NOSALTRES SOM ECOLÒGICS I TU?

VULL RECICLAR INFORMÀTICA PER MANTENIR EL MEDI AMBIENT.

Recicla l'informàtica, els recursos s'acaben i els residus informàtics contaminen.

Traking i destrucció dades

Si els equips per reciclar disposen d'informació emmagatzemada o confidencial i es vol fer una destrucció de les dades i obtenir una certificació, Som Informàtica li ofereix aquest servei. Certifiquem la destinació dels components.

Recollin Informàtica

A Som Informàtica recollim tots aquests residus: des de pantalles, disc durs, ratolins, teclats, pc’s, scanners, mòbils, etc..i en certifiquem el reciclatge o la destrucció.

VULL RECICLAR

Mitjançant el nostre servei et garantim que la teva empresa es troba realitzant aquesta gestió respectant escrupulosament la legislació vigent internet flagyl online. 

Campanya. Reciclatge d'Ordinadors

Nosaltres li oferim una nova forma de desfer d'aquests equips antics, donant-los perquè es puguin reciclar i que tornin a ser útils en aquells llocs en què realment poden ser necessaris.

Servei Social

En moltes llars no hi ha un ordinador, no perquè no ho vulguin, sinó perquè el minso sou que entra a casa seva no els arriba per a això, i si sortim d'Espanya, la qüestió és realment trist.

Reciclar

Arriba un dia en què no queda més remei que canviar d'ordinador. I llavors cal plantejar-se què fer amb el vell. Es pot portar al corresponent punt verd, però abans convé 'netejar bé' per dins.

Donar

Una altra magnífica opció és donar-lo a una organització, ONG o similar que es dediquen a reciclar el material per apropar la informàtica als més necessitats.

Mobirise

COMPARTEIX SI VOLS RECICLAR!

Direcció

C/Selva 37
Barcelona

Contacte

Email: info@som-informatica.org
Tel: +902 87 62 18
Contacte